Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-03@03:18:40 GMT

جزئیات ثبت نام کتب درسی؛ مراقب شگردهای سودجویان باشید

تاریخ انتشار: ۱۸ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۵۸۷۷۲

جزئیات ثبت نام کتب درسی؛ مراقب شگردهای سودجویان باشید

گروه استان‌ها- با نزدیک شدن به سال تحصیلی جدید و داغ شدن بحث ثبت‌نام کتب درسی، کم و بیش خبرهایی از سوء استفاده در فضای سایبری و کلاهبرداری به گوش می‌رسد که باعث نگرانی بسیاری از خانواده‌ها شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، ثبت‌نام کتاب‌های درسی برای تمامی پایه‌های تحصیلی ابتدایی، دوره اول و دوم متوسطه به صورت اینترنتی و از طریق سایت‌های معرفی شده توسط سازمان آموزش و پرورش انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  بنابراین با توجه به شرایط کرونایی، توزیع کتب درسی فقط از طریق سامانه ثبت سفارش کتاب درسی و مدارس صورت می‌گیرد.

با نزدیک شدن به سال تحصیلی جدید و داغ شدن بحث ثبت‌نام کتب درسی، کم و بیش خبرهایی از سوء استفاده در فضای سایبری و کلاهبرداری به گوش می‌رسد که باعث نگرانی بسیاری از خانواده‌ها شده است.

20 شهریور آخرین فرصت ثبت‌نام کتب درسی 

رئیس اداره امور رفاهی و پشتیبانی اداره‌کل آموزش و پرورش با اشاره به درگاه مورد تایید برای ثبت‌نام کتب درسی، اظهار داشت: از 22 فروردین ثبت‌نام کتب درسی آغاز شده و تا بیستم شهریور ادامه دارد، دانش‌آموزانی که تا کنون اقدام نکرده‌اند در فرصت باقیمانده ثبت‌نام کنند تا با شروع سال جدید تحصیلی با مشکل نبود کتاب درسی مواجه نشوند.

علیرضا عابدی با اشاره به درگاه مورد تایید برای ثبت‌نام کتاب‌های درسی، اظهار داشت: کلیه دانش‌آموزان در تمامی دوره‌های تحصیلی و دانش‌آموزان مدارس استثنایی و استعدادهای درخشان از طریق سامانهwww.irtext.ir  و یا  www.irtextbook.com نسبت به ثبت سفارش کتب درسی اقدام کنند.

وی افزود: سازمان آموزش و پرورش به غیر از سایت‌های مذکور هیچ سایت دیگری را معرفی نکرده است و دانش‌آموزان ابتدا باید در سامانه پادا که دانش‌آموزان از طریق کد ملی و رمزی که در اختیار دارند ثبت‌نام کنند.

رئیس اداره امور رفاهی و پشتیبانی اداره کل آموزش و پرورش با بیان پس از اتمام ثبت‌نام در سایت «پادا»، گفت: مدیران مدارس درخواست دانش‌آموزان را تایید می‌کنند و بعد از تایید آنها این درخواست در سامانه‌ای به نام «سیدا» ثبت و به روز رسانی می‌شود.

وی ادامه داد: بعد از آن خود دانش‌آموز یا مدیر مدرسه از طریق آن می‌توانند به سامانه فروش ثبت سفارش وارد شوند و با کد ملی و 6 رقم شناسنامه اقدام به ثبت‌نام کتب درسی بکنند.

عابدی تصریح کرد: از 22 فروردین سال جاری ثبت‌نام کتب درسی آغاز شده و تا بیستم شهریور ادامه دارد و ضروری است دانش‌آموزانی که تا این موقع اقدام نکرده‌اند در فرصت باقیمانده ثبت‌نام کنند تا با شروع سال جدید تحصیلی با مشکل نبود کتاب درسی مواجه نشوند.

مراقب شگردهای سودجویان باشید

رئیس پلیس فتای استان اصفهان از ضرورت توجه مردم در رعایت پروتکل امنیتی ثبت‌نام‌های اینترنتی خبر داد و گفت: پروتکل امن چند شاخصه دارد که همه باید به آن توجه کنند و اگر عبارت " ir" ذکر نشده باشد آن سایت جعلی است.

سید مصطفی مرتضوی با اشاره به درگاه‌های امن برای ثبت‌نام کتاب‌های درسی، اظهار داشت: این روزها با توجه به اینکه تبلیغات برای ثبت‌نام کتاب‌های درسی بسیار زیاد شده رعایت پروتکل‌های امنیتی مهم است.

وی افزود: پروتکل امن چند شاخصه دارد که همه باید به آن توجه کنند، در نوار آدرس همه سایت‌های دولتی https استفاده می‌شود و آخر نوار آدرس اگر روی نماد قفل کلیک شود پنجره‌ای باز می‌شود که پروتکل امنیتی آن سایت را نشان خواهد داد.

رئیس پلیس فتای استان اصفهان با بیان اینکه نام تامین کننده دامنه ثبت‌نام کتاب‌های درسی دانش‌آموزان، آموزش و پرورش است، گفت: باید متقاضیان ثبت‌نام توجه کنند که نام آموزش و پرورش  در آن پنجره آمده باشد.
وی ادامه داد: مرحله اصلی برای همه کاربران در پرداخت الکترونیکی از دامنه shaparak.ir استفاده می‌شود اگر گزینه ir نباشد صفحه فیک و جعلی است.

چاپ بیش از 146 میلیون جلد کتاب درسی برای 15 میلیون دانش‌آموز"زخم کهنه‌ای" به نام تصمیم‌گیری‌ در آموزش و پرورش بدون معلمان!/ فقدان حضور معلمان حتی در تألیف کتاب درسیدانش آموزان میان پایه برای سفارش کتاب درسی تا 22 خرداد فرصت دارند

سرهنگ مرتضوی تصریح کرد: در ثبت‌نام دانشگاه‌ها هم همین مشکل وجود دارد و گاهی اوقات گزارش دامنه‌های جعلی ثبت‌نام دانشگاه‌ها را داریم و از دانشجویان درخواست می‌کنم پروتکل‌های امنیتی را رعایت کنند.

انتهای پیام/166/ ت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ثبت نام کتاب های درسی ثبت نام کتب درسی آموزش و پرورش برای ثبت نام دانش آموزان کتاب درسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۵۸۷۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار اپل به آیفون‌داران: مراقب آتش‌ گرفتن گوشی خود باشید!

ایتنا - شرکت اپل به کاربران آیفون هشدار داده که باید هنگام شارژ گوشی‌های هوشمند خود نکات ایمنی را رعایت کنند در غیر این صورت ممکن است آتش‌سوزی، برق گرفتگی یا آسیب جدی رخ دهد.
بر اساس جزییات منتشر شده در وبسایت پشتیبانی اپل، این شرکت فناوری از کاربران خواسته است که آیفون، آداپتور یا کابل شارژر را هرگز زیر پتو، بالش یا بدن خود قرار ندهند زیرا این کار می‌تواند باعث گرم شدن بیش از حد دستگاه و بروز حادثه شود.

اپل تاکید کرده آیفون، آداپتور و شارژر بی‌سیم خود را هنگام استفاده یا شارژ کردن در مکانی با تهویه مناسب نگه دارید. اگر آیفون شما در حال شارژ است، نباید برای مدت طولانی با بدن شما تماس داشته باشد.

این هشدار به ویژه زمانی اهمیت می‌یابد که کاربران قصد خوابیدن یا قرار گرفتن در شرایطی را دارند که نمی‌توانند افزایش دمای گوشی را متوجه شوند.

براساس توصیه‌های ایمنی اپل، کاربران باید همواره از آداپتورها و کابل‌های اصلی این شرکت برای شارژ آیفون استفاده کنند. محصولات شرکت‌های ثالث و ارزان‌قیمت ممکن است استاندارد لازم را نداشته و خطرآفرین باشند.

اپل همچنین هشدار داده است که کابل‌ها یا شارژرهای آسیب دیده یا مرطوب می‌توانند باعث آتش سوزی، برق گرفتگی، جراحت یا آسیب به گوشی یا دیگر اموال شوند.

این اقدام اپل در پی گزارش‌های متعددی درباره گرم شدن بیش از حد آیفون‌ها حین شارژ صورت گرفته است. چنین وضعیتی می‌تواند عواقب جبران ناپذیری به همراه داشته باشد.

با افزایش نگرانی‌ها درباره ایمنی محصولات فناوری، شرکت‌های بزرگ ناگزیرند دستورالعمل‌های لازم را برای استفاده ایمن از دستگاه‌های هوشمند منتشر کنند.

دیگر خبرها

  • مراقب این قاتل خاموش باشید
  • مراقب فشار خون، این قاتل خاموش باشید
  • مراقب قاتل خاموش باشید
  • مراقب «کلاهک‌های مرگ» باشید
  • مراقب پیامک‌های جعلی یارانه کمک‌ معیشتی باشید
  • هشدار؛ مراقب پیامک‌های جعلی یارانه باشید
  • هشدار به خریداران امتیاز مسکن دولتی | مراقب سلب امتیاز باشید!
  • مراقب پیامکهای جعلی یارانه کمک معیشتی باشید
  • هشدار اپل به آیفون‌داران: مراقب آتش‌ گرفتن گوشی خود باشید!
  • مراقب این قارچ‌ها باشید!